Nieuws

Op zoek naar een week of een weekendje weg? Een vakantiehuisje in de zeeuwse natuur is de plek waar met familie en vrienden het leven gevierd wordt en waar de (klein)kinderen kennis maken met al het moois dat deze zeeuwse natuur te bieden heeft. Het is het ideale vertrekpunt voor een ontdekkingstocht langs de dijken, uitgestrekte polders en akkers. En er is van alles te beleven: wandel en fiets de mooiste routes over de bloemdijken, door polders en langs de Westerschelde. Ga vissen of gewoon heerlijk tot rust komen met een boek op een regenachtige dag. Uniek vakantiehuisje Met een vakantie in ons zeeuws natuurhuisje, bent u op een unieke locatie midden in de natuur. In dit huisje begint natuur bij de voordeur en heerst er rust, ruimte en vrijheid. Uniek is niet alleen de woning zelf, ontdek ook de diversiteit aan landschappen die Zeeland en in het bijzonder Zuid-Beveland rijk is. Zo is de vakantie in de zeeuwse natuur een hele belevenis. Wij zijn ingericht om u een comfortabele vakantie te bezorgen. Rust, ruimte en privacy Sta oog in oog met moeder natuur, Een vakantie in alle rust met ruimte en privacy. Kijk voor meer inspiratie op onze websites (zeelandvakantiewoning.nl en vakantiehuis.vdploeg.eu) of FB pagina. Een verblijf in “vakantiewoning“Deltahof” is een hele mooie manier om Zeeland en Zuid-Beveland te leren kennen.
——————————————–
Wanneer herfstvakantie boeken? Het is verstandig om de herfstvakantie ruim vooruit te boeken. Vooral als je met kinderen op vakantie wil kun je deze het beste nog vóór de zomer boeken. Dit omdat veel vakantiehuisjes in deze periode vaak al vol geboekt zijn als je tot het laatste moment wacht. Wil je jezelf dus garanderen van een herfstvakantie die volledig aan jouw wensen voldoet, probeer dan zo vroeg mogelijk te boeken voor deze periode! Kijk voor beschikbaarheid en prijzen op onze websites, zeelandvakantiewoning.nl of vakantiehuis.vdploeg.eu 
——————————————–
Weer en klimaat in Zeeland In Zeeland geniet je van warme zomers, maar pas op: je kunt ook een flinke bui op je hoofd krijgen. Gelukkig trekt het daarna gauw open en kun je er weer op uit. De winters in Zeeland zijn zacht, de zomers aangenaam. In het vroege voorjaar zit je er al lekker warmpjes bij achter je vakantiehuisje. Ieder seizoen heeft zijn charmes en deze provincie is dan ook het hele jaar door leuk om te bezoeken.!
**********************************************************
Toeristenbelasting 2022   (In de gemeente Borsele waar Ellewoutsdijk onder valt betaald u geen toeristen belasting !) Op vakantie in eigen land? Vaak betaal je dan een extra bedrag over je overnachtingsprijs: de toeristenbelasting. Gemeenten bepalen zelf of én hoeveel belasting ze heffen. Het gevolg is dat de hoogte van deze ‘overnachtingstoeslag’ lokaal sterk kan verschillen.
vakantiewoning deltahof
Stuur uw bericht
Kan ik u helpen?
Welkom bij vakantiehuis Deltahof.
Kunnen wij u ergens mee helpen?